KDO SVA?

Pozdravljen!
Dobrodošel na najini spletni strani. Sva Kaja Kraševec in Anja Malovrh, študentki magistrskega študija na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, smer poučevanje na razredni stopnji. Pripravili sva ti aktivnosti, kjer boš preveril/-a svoje znanje o času in uri.
V zavihku učenje imaš nekaj nasvetov, kako se lahko bolje pripraviš na učenje. Rok ti svetuje, kaj vse moraš narediti, da bo učenje lažje in boš hitreje osvojil snov. Pregledaš lahko miselne vzorce, s katerimi boš ponovil učno snov o času. Preberi si kratko zgodbo, ki ti bo razložila različne dele dneva.
Zanimivosti ti bodo pomagale, da pridobiš dodatno znanje. Preberi si o sončni uri in časovnih pasovih. Imaš tudi navodilo za izdelavo svoje sončne ure. Ko si boš zaželel/-a malo smeha, si preberi šale, ki so povezane s časom in uro.
Najbolj zanimivi del strani so verjetno aktivnosti. Pod aktivnosti najdeš igre, kjer preveriš svoje znanje in poskusiš čim bolje rešiti vse naloge ter igre. Imaš tudi en primer družabne igre, ki jo izdelaš in jo igraš skupaj s prijatelji. Gledanje v ekran vedno pa le ni tako zabavno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.